امام جمعه تفرش گفت: رعایت عفاف و حجاب را در راستای کاهش مشکلات اجتماعی موثر بوده و این امر باید به یک دغدغه مردمی تبدیل شود.
حجت الاسلام سید محمد مومنی در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان با اشاره به 21 تیر ماه روز عفاف و حجاب اظهار کرد: اشاعه فرهنگ ایرانی اسلامی و تشویق جوانان و نوجوانان به استفاده از حجاب اسلامی در جامعه با توجه به فیوضات این ماه پربرکت تاثیر گذارتر از دیگر ایام سال است.
وی افزود: استعمار و اسکبار در دهه های گذشته با ارائه الگوی غربی سعی در از بین بردن حجاب در ایران بود که با واقعه مسجد گوهرشاد مردم به دیکتاتور زمان رضا خان اثبات کردند که خحاب در کشور ایران باید برگرفته از دین مبین اسلام و پیروی از اهل بیت علیهما السلام باشد.
امام جمعه تفرش با تاکید بر فرهنگ سازی دوری از منکرات در جامعه تصریح کرد: برای مبارزه با منکرات باید ابتدا فرهنگ سازی کرد و از مردم بعنوان بهترین هدایت کنندگان در جامعه برای همنوعان خود یاری طلبید.
وی با اشاره بر راه های مقابله با منکرات در جامعه افزود: زشتی های منکر باید برای مردم بازگو شود تا قبح عمل منکر نمایان شده و مردم با آشنائی با منکر در دام بدی ها گرفتار نشوند.
حجت الاسلام مومنی با تاکید بر کمک به همنوع و نیازمند تصریح کرد:کمک به دیگران و گرفتن دست نیازمندان سبب رضایت خداوند میشود و رضایت مردم و پدر و مادر از فرزند سبب رضایت خداوند از بنده میشود.
وی روز 31 تیر ماه را آخرین زمان تحویل اظهارنامه مالیاتی مشاغل عنوان کرد و گفت: پرداخت مالیات سبب افزایش رزق شده و این عمل آبادانی و توسعه شهرستان محل سکونت فرد را بهمراه دارد.
امام جمعه تفرش افزود: صفات خوب سبب زیبا شدن خلق فرد میشود و گذشت و بردباری یکی از زیباترین صفات است که در ماه مبارک رمضان باید به آن توجه بیشتری داشت.
وی کمک به دیگران را نشانه بزرگی روح انسان دانست و گفت: کار نیک و خلق حسنه که رضایت بنده ای را در به همراه داشته باشد و گرفتن دست نیازمندی سبب توجه خداوند به فرد میشود و خداوند با در نظر گرفتن امر خیر او را در تمامی زندگی یاری می کند.
حجت الاسلام مومنی تصریح کرد: ماه رمضان یکی از بهترین فرصت ها برای دوری از منکرات و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه اسلامی است.
منبع : http://www.tasnimnews.com/Search/Index?query
موضوعات مرتبط: مذهبی ، ،
برچسب ها : امام جمعه تفرش,رعایت عفاف و حجاب به دغدغه مردمی تبدیل شود,تفرش,علیرضاجعفری,
حسین عابدینی از برپایی نمایشگاه «تنها ترین امیر»در پارک حکیم نظامی تفرش خبر داد و گفت : همزمان با ماه رمضان این نمایشگاه با هدف معرفی ویژگیهای حضرت علی (ع) ،تاکید بر ولایت مداری و پشتیبانی از ولایت فقیه ،آشنایی با مظلومیت اهل و بیت (ع) در قالب 13غرفه برپا خواهد شد .
وی ادامه داد : این نمایشگاه با همکاری دفتر امام جمعه ،شهرداری تفرش، اداره تبلیغات تفرش، گروه فرهنگی نور به مرحله اجرا در آمده است که 20تیرماه افتتاح و تا 8مردادماه ادامه خواهد داشت .
مسئول برپایی نمایشگاه «تنها ترین امیر» نمایش یتیم نوازی حضرت علی (ع)، آتش گرفتن درب خانه حضرت زهرا (س)، حجاب و عفاف ،مسجد کوفه و جریان شهادت حضرت علی (ع)،ولایت مداری میثم تمار ، قبرستان بقیع ، جریان دفاع مقدس و شهدای گمنام ، غرفه پرسش و پاسخ ، مسابقه ، کودک و نوجوان ، آفات ماهواره را از مهمترین موضوعات غرفه های این نمایشگاه عنوان کرد .
منبع : http://www.nedayetafresh.ir/news/1705
موضوعات مرتبط: مذهبی ، ،
برچسب ها : نمایشگاه,نمایشگاه «تنهاترین امیر»در تفرش افتتاح می شود,تفرش,علیرضاجعفری,
شادروان پروفسور پروانه وثوق بنیانگذار هماتولوژی و آنکولوژی نوین در ایران،در اسفند ماه سال 1314 شمسی در تفرش به دنیا آمد و در سال 1342 موفق به اخذ مدرک دکترای عمومی در سال 1342 از دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تهران شد. وثوق همچنین پس از دریافت مدارک تخصص و فوق تخصص اطفال از دانشگاههای کمبریج، ماساچوست و ایلینوی، مدرک تکمیلی فوق تخصصی خون و سرطان کودکان خود را نیز از دانشگاه واشنگتن دریافت کرد. سال 1350 سرآغاز طبابت وی درایران بود.
وی که از مؤسسان رشته فوق تخصصی خون و سرطان کودکان است، بخش هماتولوژی و آنکولوژی اطفال را در بیمارستان کودکان حضرت علیاصغر(ع) راهاندازی کرد. وثوق همچنین با حضور داوطلبانه و هدایت علمی، سبب شد تا بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک در سال 1386 شروع به فعالیت کند.
از وثوق بیش از 100 عنوان مقاله و کتاب در زمینه بیماریهای خون و سرطان کودکان به جای مانده است و فعالیت در انجمنها و برنامههای تخصصی بینالمللی چون انجمن بین المللی سرطان اطفال (SIOP)، اتحادیه بینالمللی کنترل سرطان (UICC)، شبکه بینالمللی تحقیق و درمان سرطان (INCTR)، اتحادیه سرطان کودکان خاورمیانه (MECCA)، برنامه سرطان اطفال در کشورهای در حال توسعه(PODC)، ریاست برد فوق تخصصی خون و سرطان کودکان و عضویت در فرهنگستان علوم پزشکی ایران را در کارنامه کاری خود به ثبت رسانده است.
موضوعات مرتبط: مشاهیر تفرش ، ،
برچسب ها : زندگینامه پروفسور پروانه وثوق,تفرش,علیرضاجعفری,
بخشدار مرکزی تفرش با اشاره به دریافت تنها ۴ شبکه تلویزیونی در روستاهای این شهرستان گفت:برای دریافت سیگنال شبکه های دیجیتال در تفرش, صداو سیما به فکر است ولی این امورات نیازمند اعتبار است .
محمود مهری گفت : در روستاهای تفرش ۴شبکه یعنی ۱و۲و۳کشوری و شبکه استان مرکزی قابل رویت است و در روستای هفتیان ،بکلیک،ثمردشت ، فرک به دلیل وجود موقعیت جغرافیایی این روستاها و با دستگاه می توانند تقریبا ۲۰شبکه را مشاهده کنند ولی مابقی روستاها از این امکان بی بهره اند .
وی ادامه داد : متاسفانه در برخی از روستاها مانند کهلوسفلی ، شولک ، وایمند ۴شبکه را به صورت شفاف دریافت نمی کنند البته کارشناسان صداو سیما به روستاها جهت رفع مشکلاتشان مراجعاتی داشته اند و اخیراً هم به روستای شولک رفته اند .
بخشدار مرکزی تفرش تصریح کرد : شاید یکی از مسائلی که می تواند روستاییان و به خصوص کسانی که به سن بازنشستگی رسیده اند در روستاها نگه دارد توسعه امکانات است ، صداو سیما به فکر است ولی این امورات نیازمند اعتبارات است .
مهری با اشاره به مکاتبات جهت رفع این مسائل اظهار داشت : خوشبختانه نماینده مجلس از طریق صداو سیما پیگیری کرده است.
وی ادامه داد : حداقل امکانات برای روستاها فراهم شده است ولی جوابگو نیست .روستاهای تفرش به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص و کوهستانی بودن باید بر هر روستا یک آنتن زده شود چنانچه هم اکنون روستاهایی که از ۴شبکه بهره مند شده اند دارای آنتن هستند .
بخشدار مرکزی تفرش خاطر نشان کرد : آنتن کوهپناه جوابگوی نیاز روستاها نیست وحل این مسئله از دغدغه های مسئولین شهرستان می باشد .
مهری در رابطه با حضور ماهواره ها در روستاها ، اذعان داشت : من زیاد ندیدم ولی نمی توان گفت که اصلاً وجود ندارد ، مهاجران و مسافران و افراد سست ایمان ودارای اعتقادات ضعیف گاهاً استفاده می کنند .
منبع : http://dana.ir/Search/Quick?s
موضوعات مرتبط: اجتماعی ، ،
برچسب ها : بخشداری مرکزی تفرش,بهبود آنتن دهی در روستاهای تفرش نیازمند اعتبار است,تفرش,علیرضاجعفری,
گیاه دارویی گلرنگ با نام علمی us CARThamastihctor نام و خانوادهیcompositae و نامهای محلی زعفران کاذب، گل زردک و کاریزه، نیکوکنندهی رنگ رخسار است.
گلرنگ گیاهی یکساله است که بصورت بوتهای استوار رشد میکند و برخی محققان آفریقا و عدهای دیگر از آسیای صغیر و شرق هند را منشأ گلرنگ میدانند و اعتقاد دارند که این گیاه برای نخستین بار در شرق هند اهلی شده است.
گلرنگ، ریشهای مستقیم و مخروطی شکل دارد و ریشهی آن بطور 25 تا 30 سانتیمتر و انشعابهای فراوانی دارد که به اعماق زمین فرورفته و رطوبت و مواد غذایی خاک را جذب میکنند.
ریشهی این گیاه عمیق و منشعب و لایهی خارجی آن سفید رنگ بوده و ساقهی آن مستقیم و رنگ آن زرد و روشن است و بخش فوقانی آن منشعب و ارتفاع این گیاه در شرایط اقلیمی مختلف متفاوت بوده و بین 140 تا 170 سانتیمتر است.
برگهای گلرنگ کم و بیش بیضی شکل و فاقد برگ و دندانه بوده و به رنگ سفید روشن با طول 5 تا 10 سانتیمتر است و روی ساقه نیست به یکدیگر بصورت متناوب هستند و در برخی ارقام برگها خار دارند و در برخی دیگر بدون خار هستند.
میوهی این گیاه فندقه است و از نظر شکل ظاهری شباهت زیادی به دانههای کوچک آفتابگردان دارد و طول میوه آن 5 تا 8 میلیمتر و رنگ آن سفید یا خاکستری است و وزن 1000 دانهی آن 35 تا 45 گرم است.
دربارهی خواص این گیاه گفت: گیاه دارویی گلرنگ نیکوکنندهی رنگ رخسار بوده و از آب خیس کرده آن برای شستوشو و ضدعفونی استفاده میشود.
وی افزود: گلرنگ دفعکنندهی نفخ دستگاه گوارش، محرک، معرق، مسهل، قاعدهآور، ضد ورم و تومور است.
منبع : http://www.isna.ir/search?lang
موضوعات مرتبط: علمی ، پزشکی ، ،
برچسب ها : گونه های گیاهی تفرش,گیاه دارویی گلرنگ,تفرش,علیرضاجعفری,
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) تفرش گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان طرح مفتاح الجنه با هدف کمک رسانی به محرومان آغاز شده است.
قاسم مقدم با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی(ره) طبق سنوات گذشته همزمان با فرا رسیدن ماه رمضان برنامه های متعددی در دستور کار خود دارد اظهار کرد: دیدار مسئولین و خیرین با تعدادی از خانواده های تحت پوشش این کمیته در قالب طرح مفتاح الجنه یکی از مهمترین برنامه های این اداره است.
وی هدف از برگزاری این طرح را آشنا کردن خیرین با افراد تحت پوشش عنوان کرد و افزود: به کمک این خیرین می توان گره ها و مشکلات مددجویان را بازگشایی کرد زیرا ظرفیت کمک رسانی کمیته امداد محدود میباشد و جوابگوی نیاز همه عزیزان نیست.
مقدم با اشاره به نحوه اجرایی شدن طرح مفتاح الجنه گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) به عنوان متولی امور محرومان و نیازمندان در راستای احیای سنت های حسنه تلاش می کند و با اجرای این طرح زمینه الفت و دوستی بین محرومان و مسوولان را ایجاد کرده و از این طریق بخشی از مشکلات و نیازهای مددجویان را حل می کند.
وی بااشاره به اینکه در قالب طرح مفتاح الجنه خیرین و مسوولان نسبت به بازدید از خانواده محرومین اقدام میکنند افزود: یکی از موضوعاتی که موجب می شود این طرح از اهمیت ویژه ای برخوردار باشد، این است که مسئولان با شنیدن مشکلات محرومان به صورت مستقیم و چهره به چهره نسبت به حل آنها اقدام میکنند.
منبع : http://www.tasnimnews.com/Search/Index?query
موضوعات مرتبط: اجتماعی ، ،
برچسب ها : کمیته امداد امام خمینی تفرش,طرح مفتاح الجنه در تفرش اجرا شد,تفرش,علیرضاجعفری,
جمعی از شهروندان و مسئولین تفرشی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی ندای تفرش خواسته های خود را از استاندار اینگونه مطرح کردند .
مومنی امام جمعه تفرش :تامین اعتبارات عمرانی جهت ساخت و توسعه مراکز دینی و فرهنگی شهرستان مانند مصلی ، استاد سرا، دارا القرآن و ساخت حوزه علمیه خواهران که یکی از نیازهای زیر بنایی دینی در تفرش محسوب می شود.
عبدالناصر ذوالفقاری نائب رییس شورای شهر تفرش :اجرایی کردن تعهدات استاندار قبلی که هنوز انجام نشده است مانند ساخت ساختمان شهرداری ،جاده گیان ، آب هفتیان که صورتجلسه نیز شده است .
اردلان زیلابی مدیریت شبکه بهداشت تفرش :تامین نیروی انسانی تخصصی مثل پرستار ، ماما ،تخصیص اعتبارات عمرانی جهت بهبود مراکز درمانی که با توجه به فرسودگی محیطی نیازمند تجهیزات عمرانی هستند .
زهرا امینی سرپرست اداره بهزیستی تفرش :افزایش هزینه درمان و نیروهای پرسنلی از مهمترین نیازهای مددجویان است.
سعید قربانعلی جوان نخبه تفرشی : برگزاری نمایشگاههای علمی مانند نمایشگاه کتاب ،فرهنگی مانند قرآن با درجه علمی متوسط به بالا جهت برطرف کردن نیازهای دانشجویان، برگزاری همایش ها و کنفرانس های علمی در شهر پرفسور حسابی ، تعمیر و راه اندازی مجدد استخر ، ساخت سینمااز مهمترین نیازها است.
محمد حبیبی یکی از جوانان نخبه تفرشی و مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش : تخصیص اعتبارات جهت ساخت پروژه خانه فرهنگ در دانشگاه تفرش.
منبع : http://www.nedayetafresh.ir/news/1689
موضوعات مرتبط: اجتماعی ، ،
برچسب ها : خواسته های مردم تفرش,تفرش,علیرضاجعفری,
عباس صلاحی گفت : به دنبال حل مشکل اداره میراث فرهنگی در تفرش هستیم و از آنجایی که هرگونه استخدامی با معاون توسعه ریاست جمهوری است تا ردیف و اعتبار ات را مشخص کند ، پس از مکاتبات قول استخدام دو نیرو را داده اند که یک نیرو از استان مرکزی و یک نیروهم در تفرش مامور خواهد شد تا این اداره رادر تفرش راه اندازی کنند .
وی در رابطه با عدم موافقت ثبت و احوال جهت جابجایی نیروی خود و استقرار در میراث فرهنگی ، اظهار داشت : پیگیری های در این خصوص انجام شده است ، سرپرست فعلی که کارمند ثبت واحوال تفرش است و در حال حاضر 3روز مامور میراث فرهنگی است و طی هماهنگی هایی با آقای ناظمی اردکانی ریاست سازمان ثبت و احوال قرار شده به صورت تمام ایام هفته مامور در اداره میراث فرهنگی شود .
نماینده مردم تفرش ،آشتیان ، فراهان تغییر زیاد در مدیریت میراث فرهنگی کشور را از مهمترین دلیل تاخیر بیش از یک سال در ایجاد این اداره در تفرش عنوان کرد .
صلاحی تصریح کرد : در مورد زمان افتتاح این اداره در تفرش قول خاصی نمی توانم بدهم و پس از تامین مکان و نیرو این اداره را افتتاح خواهیم کرد.
منبع : http://www.nedayetafresh.ir/news/1703
موضوعات مرتبط: اجتماعی ، ،
برچسب ها : نماینده مردم تفرش آشتیان فرآهان,اداره میراث فرهنگی وگردشگری,درباره زمان افتتاح اداره میراث در تفرش قول نمی دهم,تفرش,علیرضاجعفری,
سرپرست بهزیستی استان مرکزی گفت: همزمان با شروع هفته بهزیستی از ۲۱ تا ۲۷ تیرماه برنامه های بهزیستی در استان مرکزی اعلام شد.
بهروز رفیعی ظهر امروز در جلسه اعلام برنامه های هفته بهزیستی در جمع خبرنگاران با اشاره به شعار امسال بهزیستی اظهار کرد: همه ساله از 21 تا 27 تیرماه در تقویم کشور هفته ای به نام بهزیستی نام گذاری می شود و شعاری نیز بر اساس این هفته عنوان می شود.
وی افزود: شعار مورد نظر در هفته بهزیستی امسال با عنوان "هر زمان از زندگی بهزیستی" نام گذاری شده است که در تمامی ایام هفته به کار برده می شود.
سرپرست بهزیستی استان مرکزی تصریح کرد: با برنامه ریزی های انجام شده از سوی این مرکز هم زمان با آغاز این هفته چندین پروژه عمرانی در شهرستان های خنداب، شازند، محلات، کمیجان، دلیجان، اراک، ساوه و تفرش به بهرهبرداری میرسد.
رفیعی با اشاره به پروژه های قابل افتتاح از سوی این مرکز در این هفته گفت: افتتاح 4واحد مسکونی مددجویی خودمالکی خنداب، افتتاح 8واحد مسکونی مددجویان در شازند، افتتاح گروه همیار سرپرست خانوار و یک واحد مسکونی خودمالکی و راهاندازی دستگاه شنوایی سنجی غیر دولتی در کمیجان، بخشی از پروژههای قابل بهرهبرداری در این هفته است.
وی افزود: انتظار میرود که با افتتاح هریک از این پروژه ها بتوان باری از دوش مددجویان این مرکز برداشته شده و در جهت تامین رفاه حال آنان کوشید.
سرپرست بهزیستی استان مرکزی تصریح کرد: راهاندازی مرکز اقامتی میان مدت شوق رهایی، افتتاح مرکز کاهش آسیب dic، افتتاح مهد کودک بشارت و فاز دوم کارگاه کیفدوزی معلولین جسمی حرکتی خمین ازدیگر پروژه های قابل افتتاح این سازمان است.
رفیعی با اشاره به افتتاح مسکن مددجویان بهزیستی گفت: افتتاح 83 واحد مسکونی مددجویی، راهاندازی دفتر موسسه خیریه سمانه و کارگاه اشتغال 9 نفر از معلولان دلیجان، افتتاح مرکز توانبخشی و نگهداری سالمندان، افتتاح دو واحد مرکز نگهداری شبانهروزی سالمندی، افتتاح 27 واحد مسکونی مددجویان و افتتاح مرکز توانمند سازی معتادان بهبود یافته در اراک از دیگر طرحهای بهزیستی است که در این هفته مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
وی افزود: هم زمان با این هفته پروژههای دیگری در شهرستان های استان نظیر پروژه افتتاح 20 واحد مسکونی در شهرستان آشتیان، در ساوه مرکز روزانه توانبخشی معلولان و در تفرش 2واحد مسکونی مددجویی است.
منبع : http://www.tasnimnews.com/Search/Index?query
موضوعات مرتبط: اجتماعی ، ،
برچسب ها : اداره بهزیستی استان مرکزی,برنامههای هفته بهزیستی در استان مرکزی اعلام شد,تفرش,علیرضاجعفری,
رئیس هیئت سوارکاری استان مرکزی گفت: اسب های استان در سطح کشور صاحب برند شدند
سید بهرام نجفی زاده در گفت و گو با دیار آفتاب با اشاره به اینکه سال های گذشته برند اسب استان جایگاه خاصی در کشور نداشت اظهار داشت: برای اینکه اسب استان صاحب برند شود کار میکروچیب گذاری و شناسایی اسب های استان را انجام دادیم.
وی با اشاره به اینکه اسب های بومی و محلی بدون شناسنامه ارزش ریالی چندانی ندارد بیان کرد: با شناسایی نژادهیاسب ها و تهیه شناسنامه ارزش واقعی آنها مشخص می شود و ارزش و اقعی خود را پیدا می کنند.نجفی زاده به مجموعه پرورش اسب در شهرستان های تفرش و محلات اشاره کرد و اظهار داشت: امروز اسب استان دارای برند شده است و امروز برای علاقمندان شناخته شده است.
رئیس هیئت سوارکاری استان مرکزی گفت: با اقدامات انجام شده بیش از یکصد اسب در استان شناسایی شده و داری شناسنامه هستند.
وی ادامه داد: به منظور گسترش ورزش سوار کاری احداث دو مانژ سوارکاری ( محوطهای ویژهٔ آموزش اسبان و سوارکاران است)در استان در دستور کار داریم.
وی با اشاره به اینکه با پیگیری های صورت گرفته زمین برای ایجاد این طرح در منطقه گردو تعیین شده است اظهار داشت: در صورت تخصیص اعتبارات لازم به منظور احداث این مانژ عملیات اجرایی این مانژ هر چه سریعتر آغاز خواهد گردید.
وی ادامه داد: با راه اندازی و بهره برداری از این مانژ می توانیم تا حدودی نیازهای جوانان علاقمند به رشته سوار کاری در استان را پاسخگو باشیم.
منبع : http://dana.ir/Search/Quick?s
موضوعات مرتبط: اجتماعی ، ،
برچسب ها : هیئت سوارکاری استان مرکزی,اسب های استان در سطح کشور صاحب برند شدند,تفرشوعلیرضاجعفری,
نماینده مردم تفرش ، آشتیان ، فراهان گفت : نمایندگان مجلس از این قیمت ها رضایت ندارند و قیمت گذاریها با کیفیت متناسب نیستند و باید نظارت بیشتر شود.
عباس صلاحیدرباره نرخ جدید خودروها گفت : این قیمت ها توسط شورای رقابت تعیین شده ولی قیمت های اعلام شده واقعی نیست .رییس شورای رقابت هم دوپهلو صحبت کرد و گفت مردم فعلاً در خرید دست نگه دارند.
وی تصریح کرد : نمایندگان مجلس از این قیمت ها رضایت ندارند و قیمت گذاریها با کیفیت متناسب نیستند و باید نظارت بیشتر شود.
نماینده مردم تفرش ، آشتیان ، فراهان افزود : در حوزه صادرات قیمت ها پایین تر و در داخل قیمت ها بالاتر بوده و مردم توانایی خرید ندارند.
صلاحی خاطر نشان کرد : باید قیمت ها با نظر دولت ، مجلس ، شورای رقابت ، اداره صنعت و معدن و تجارت تعیین می شد و نظرات کارشناسانه مطرح می شد ،ولی هم اکنون نظر شورای رقابت است که بیشتر تحت تاثیر نظر تولید کنندگان قرار گرفته است.
منبع : http://dana.ir/Search/Quick?s
موضوعات مرتبط: اقتصادی ، ،
برچسب ها : نماینده مردم تفرش آشتیان فرآهان,مجلس,قیمت جدید خودروها باکیفیتشان متناسب نیست,تفرش,علیرضاجعفری,
احمد پارسا از نخستین پیشکسوتان دانش گیاهشناسی نوین ایران، نخستین استاد گیاهشناسی دانشگاه تهران و نخستین ایرانی بود که بهصورت علمی بر فلور (رستنیهای) ایران تحقیق کرد.
وی در ۲۰ تیر ۱۲۸۶ در تراران تفرش دیده به جهان گشود. تحصیلات ابتدایی خود را در دبستان هدایت تهران و دوره اول دبیرستان را در مدرسه آلیانس به پایان رساند. پس از اتمام دوره دوم متوسطه در دارالمعلمین متوسطه به تحصیل علوم طبیعی در دارالمعلمین عالی تهران و پس از آن دانشگاه رن و پوآتیه فرانسه پرداخت. پس از دریافت دریافت دکترای گیاهشناسی از فرانسه به ایران بازگشت. پارسا در ۱۳۱۴ خورشیدی ابتدا در سمت دانشیار علوم طبیعی و پس از آن در مقام استاد گیاهشناسی دانشکده علوم دانشسرای عالی استخدام شد و در نخستین مرحله پژوهشی خود به جمعآوری نمونههای گیاهی تفرش پرداخت و پس از آن به همراه بعضی از شاگردانش نمونههای دیگر نقاط ایران را گردآوری کرد.
مهمترین کار پارسا تاسیس «موزه علوم طبیعی ایران» و برجستهترین اثرش تالیف کتاب فلور مستقل ایران با نام «فلور دو لیران» به زبان فرانسهاست که در فاصله سالهای ۱۳۲۱ تا ۱۳۲۹ خورشیدی به همت وزارت فرهنگ آن زمان منتشر شد. او در بررسیهای خود در خارج و داخل کشور توانست ترادف گیاهشناختی بسیاری از گونههای گیاهی را نشان دهد و از تکرار آن جلوگیری کند. تا پیش از او نمونههای گیاهی ایران را گیاهشناسان و پژوهشگران اروپایی در مدت حدود دو قرن و نیم از نواحی مختلف گرد آورده و بدون توجه به کارهای دیگران، مستقلا بررسی و نامگذاری کرده بودند و به همین دلیل نامهای علمی مترادف بسیاری در نوشتههای گیاهشناختی اروپاییان وجود داشت که گمراهکننده بود و پارسا به این موضوع سامان بخشید.
موضوعات مرتبط: مشاهیر تفرش ، ،
برچسب ها : زندگینامه پرفسور احمد پارسا پدر علم گیاه شناسی ایران,تفرش,علیرضاجعفری,
استاندار استان مرکزی گفت: مشکلات بخش تولید، صنعت و سرمایه گذاری در شهرک ها و نواحی صنعتی استان باید با کمک مسولان استان برطرف شود.
محمد حسین مقیمی روز سه شنبه در نشست کارگروه امور اقتصادی و تولیدی استان مرکزی افزود: بخش تولید از اهمیت ویژه ای برخوردار است و تقویت این بخش موجب رونق اقتصادی، اشتغال و ارز آوری بیشتر برای کشور می شود
وی اضافه کرد: بخش عمده مشکلات واحدهای تولیدی در زمینه مالی و تامین منابع است که در این راستا اعطای تسهیلات سرمایه در گردش به این واحدها، برخی از مشکلات را کاهش دهد
مقیمی با یادآوری رتبه بالای صنعت استان مرکزی اظهار کرد: رفع مشکلات واحدهای صنعتی می تواند تحول بزرگی در حوزه اقتصاد و اشتغال در استان ایجاد کند.
در این نشست مشکل واحد تولید پوشاک شهرستان تفرش، واحد تولید فروسیلیس ساوه، مجتمع گردشگری شهرستان محلات، واحد تولید کننده آلومینیوم اراک، مزرعه پنج هزار هکتاری زرندیه و مجتمع آزمایشگاهی آب، خاک، دام، شیر و میکروبیولوژی رسیدگی شد.
مشکل تامین تسهیلات واحد تولیدی پوشاک شهرستان ساوه با 50 میلیارد ریال آورده شخصی در این نشست مطرح و مقرر شد با معرفی به بانک های خصوصی و تامین مبلغ مورد نیاز از محل صندوق توسعه ملی برطرف شود
همچنین مقرر شد مشکل تامین برق 22 مگابایتی واحد تولیدی فروسیلیس شهرک صنعتی ساوه با تامین سرمایه 50 درصد این واحد و 50 درصد توسط شرکت شهرک های صنعتی برطرف شود
رسیدگی به مشکل زمین پروژه گردشگری شهرستان محلات، مجوز توسعه آبیاری تحت فشار، توسعه پرورش گاوشیری و گوسفند مزرعه پنج هزار هکتاری ستاداجرایی فرمان امام(ره) شهرستان زرندیه از دیگر تصمیم های های این نشست بود و رسیدگی مشکل تامین تسهیلات واحد تولید آلومینیوم اراک نیز به ستاد دیگری در استان ارجاع شد
استان مرکزی به عنوان چهارمین قطب صنعت کشور دارای سه هزار و 68 واحد صنعتی کوچک و بزرگ است و کانون اصل صنعت این استان به ترتیب در شهرهای اراک، ساوه، شازند، دلیجان و محلات قرار دارد
منبع : http://www.irna.ir/fa/NewsPage.aspx?action
موضوعات مرتبط: اقتصادی ، ،
برچسب ها : استانداری,استاندار مرکزی بر حل مشکلات بخش صنعت تاکید کرد,تفرش,علیرضاجعفری,