فرماندار تفرش گفت: ساماندهي معضل كم آبي و پيامدهاي عميق آن در معيشت و اقتصاد تفرش، به عنوان مهمترين مطالبات مردم اين شهرستان مطرح است.
به گزارش روز دوشنبه روابط عمومي فرمانداري شهرستان تفرش، علي ميرزايي در نشست حفاظت منابع آب تفرش گفت: در تابستان سال گذشته 35 روستاي اين شهرستان با مشكل بحران بي آبي مواجه بود و 75 درصد قنات هاي روستائي لايروبي نشد.
وي با اشاره به نشست هاي سال هاي گذشته در خصوص حل مشكلات آب شهرستان اظهار كرد: مشكلات آب روستاي ابره در، تامين آب آشاميدني روستاي ديزك، تعطيلي مجتمع آب مرين، جابه جايي ترانس برق واقع در مسير لوله كشي آب هفتيان، انجام مرحله دوم تصفيه خانه فاضلاب تفرش بخشي از مصوبات اين نشست ها بوده كه محقق نشدو نياز است امسال با جديت دنبال شود.
ميرزايي با ياآوري سفر معاون برنامه ريزي و توسعه شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور در اسفند 94 به تفرش گفت: بر اساس اظهارات اين مقام كشوري، طرح آب هفتيان نبايد تعطيل شود اما در هفته هاي گذشته با حضور در مكان عمليات، تعطيلي آن هويدا بوددر حالي كه قرار است گزارش پيشرفت آن به صورت مستمر به فرمانداري ارائه شود.
فرماندار تفرش عنوان كرد: براي عملياتي شدن تصميمات مهم نشست ها بايد بر اساس تقويم زمانبندي، مصوبات اجرايي و ميزان پيشرفت پروژه ها بررسي شود تا در تحقق اهداف و رفع مشكلات كم آبي موفقيت حاصل شود.
وي با بيان اينكه نفرش منطقه اي سردسير و كوهستاني است، گفت:مطابق نظر پيمانكاران، عمليات عمراني در اين منطقه تنها در فصول گرم سال مطلوب است و در نيمه دوم سال با توجه به سرما شديد و بارندگي، طرح ها به صورت نيمه تعطيل در مي آيند و به همين دليل بايد تخصيص اعتبار و حل مشكلات پيمانكاران با سرعت هر چه تمامتر انجام شود تا اجراي طرح ها شتاب بگيرد.
بررسي حقآبه ساكنان حاشيه رودخانه قره چاي و برداشتهاي غير مجاز از اين رودخانه، حل مشكلات آب روستاي شهراب از ديگر موضوعات مطرح شده در اين نشست بود.
شهرستان تفرش با 56 هزار نفر جمعيت در 85 كيلومتري اراك - استان مركزي - قرار گرفته است.
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: اخبار تفرش ، اجتماعی ، ،
برچسب ها : فرمانداری تفرش,چالش كم آبي, بحران بي آبي,تفرش,علیرضاجعفری,