مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان مرکزی گفت: نرخ محرومیت در شهرستان تفرش 11 درصد است که این نرخ در مقایسه با استان مرکزی که 6 درصد است، نشان از محرومیت بالای این شهرستان دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، محسن ولیئی ظهر امروز در آئین افتتاح دومین مرکز نیکوکاری شهرستان تفرش اظهار داشت: شهرستان تفرش با تحت پوشش قرار دادن 6 هزار نفر به عنوان مددجویان تحت پوشش از مهمترین شهرستانهایی است که افتتاح مراکز نیکوکاری و جذب خیرین مهمترین راه محرومیتزدایی برای آنهاست.
وی تصریح کرد: این تعداد افراد تحت پوشش 21 درصد جمعیت شهرستان تفرش را تشکیل میدهند که 11 درصد بهطور دائم و 10 درصد بهطور موقت از حمایتهای کمیته امداد بهرهمند میشوند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان مرکزی ادامه داد: مراکز نیکوکاری به عنوان شبکه اتصال خیرین و محرومین در سطح کشور مشغول به فعالیت هستند که افتتاح این مراکز در سطح کشور نیز از مهمترین برنامههای کمیته امداد است.
ولیئی با اشاره به اینکه در حال حاضر در 69 نقطه استان مرکزی شاهد فعالیت شبکههای نیکوکاری هستیم، خاطرنشان کرد: با کمک مردم و حمایت کمیته امداد تا پایان سال 93 شاهد افتتاح سه مرکز نیکوکاری دیگر در شهرستان تفرش هستیم تا این رقم در شهرستان تفرش به پنج مرکز نیکوکاری ارتقا یابد.
وی بیان داشت: ساماندهی و جلب مشارکت مردمی، شناسایی معتمدین محلهها، اجرای طرحهای مشارکتی، ایجاد فضای همدلی و ترویج انفاق و اکرام ایتام از مهمترین وظایف مراکز نیکوکاری است که در این مراکز 9 نفر به امور محرومین رسیدگی میکنند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان مرکزی افزود: شناسایی، ارتباط و تعامل موثر با اشخاص حقیقی و حقوقی تاثیرگذار از جمله خیرین به منظور استفاده بهینه از ظرفیت آنها در راستای رفع مشکلات محرومین، طراحی و استقرار مدیریت شبکههای نیکوکاری با تمرکز بر محله و منطقه، برون سپاری و توسعه خدمت رسانی به محرومین، ایجاد همبستگی، توازن اجتماعی در جامعه و ارتقای فرهنگ انفاق و نیکوکاری از جمله اهدافی است که این مرکز دنبال خواهد کرد.
ولیئی با بیان اینکه وظایف و اختیارات این مرکز به دو بخش امور مشارکتی و امور حمایتی تقسیم میشود، خاطرنشان کرد: شناسایی نیازمندان واقعی و ثبت اطلاعات آنها، شناسایی، دستهبندی و اولویتبندی نیازهای محرومین، معرفی و ارجاع افراد نیازمند به اداره امداد به منظور بهرهمندی از خدمات مددکاری تخصصی از جمله فعالیتهای امور حمایتی مرکز نیکوکاری است.
وی اظهار داشت: در شهرهای بالای 10 هزار نفر جمعیت و روستاهای بالاتر از هزار نفر جمعیت، مراکز نیکوکاری راهاندازی میشود.
امام جمعه شهرستان تفرش نیز در این مراسم گفت: در طول تاریخ این خصلت نیک مردم ایران که انفاقگر و یاریگر محرومان هستند به اثبات رسیده و در شهرستان تفرش با توجه به تعداد محرومین تحت پوشش کمیته امداد بخش عمده نیاز این محرومین توسط خیرین پرداخت میشود و این خصلت نیک موجب خیر دنیا و آخرت خواهد شد.
حجتالاسلام سیدمحمد مومنی افزود: شبکههای نیکوکاری بهترین مجرای معرفی نیازمندان و شناسایی خیرین هستند که با همبستگی مردم و تبلیغات گسترده توسط این مراکز امیدواریم در آیندهای نزدیک شاهد رفع محرومیت از چهره بسیاری از خانوادهها باشیم.
همچنین فرماندار تفرش نیز در این آئین گفت: مردم شهرستان تفرش با ترویج فرهنگ نوعدوستی و کمک به محرومین دومین مرکز نیکوکاری را افتتاح و با فعالیت این مراکز افراد نیازمند و کم درآمد از دریافت کمک بی نیاز میشوند.
بهروز اردلانراد بیان کرد: کمک به مردم در بسیاری از آیات و روایات مورد توجه قرار گرفته و این عمل خیر سبب رفع محرومیت و الگوی کمک اخلاقی برای دیگر همشهریان میشود.
به گفته رئیس کمیته امداد امام خمینی شهرستان تفرش این مرکز با تحت پوشش قرار دادن شش هزار نفر از محرومین بیشترین میزان محرومیت را در سطح استان مرکزی داشته که این میزان تاکنون به 11 درصد رسیده، در حالیکه در استان نرخ محرومیت 6 درصد است.
قاسم مقدم افزود: یک هزار و 620 خانوار به طور دائم و 400 خانوار به طور موقت زیرپوشش حمایتی و خدماتی کمیته امداد امام خمینی شهرستان تفرش هستند.
در این آئین احکام اعضای مرکز نیکوکاری به آنها اعطا شد.
منبع :http://khabarfarsi.com
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: اجتماعی ، ،
برچسب ها : کمیته امداد امام خمینی تفرش,نرخ محرومیت در شهرستان تفرش,محسن ولیئی,تفرش,علیرضاجعفری,