ضرورت فرهنگ سازی در خصوص اصلاح الگوی مصرف

عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس، با انتقاد از افزایش تولید زباله در کشور، تصریح کرد: مهمترین فاکتور در افزایش تولید زباله، استفاده نکردن صحیح و بهینه از مواد و کالاهاست لذا لازم است در این خصوص از طرف سازمان های متولی در جامعه فرهنگ سازی شود.
عباس صلاحی در گفت وگو با خانه ملت، کاهش تولید زباله، اصلاح الگوی مصرف و استفاده مجدد از بسیاری کالاها را برای ساماندهی وضعیت زباله در کشور مهم عنوان کرد.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: برای کاهش زباله و مدیریت پسماند لازم است سازمان های  شهرداری و محیط زیست و وزرات بهداشت در این رابطه به صورت قدرتمند وارد شوند.
این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر خرید سیستم های پیشرفته تفکیک و بازیافت زباله، گفت: با خرید سیستم‌های پیشرفته می‌توان معضل خسارات ناشی از زباله به محیط زیست را از بین برده و زباله را به طلا
 تبدیل کنیم.

صلاحی  مدیریت صحیح پسماند را در گرو کمک گرفتن از تجارب و تکنولوژی های کشورهای پیشرفته عنوان کرد.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس نهم، خاطرنشان کرد: برای کاهش تولید زباله در خانه‌ها، باید به جای خرید حجم کم از محصولات با بسته‌بندی کوچک، از حجم بزرگ با بسته بندی‌های  بزرگ و قابل بازیافت استفاده کنیم.
این نماینده مردم در مجلس نهم، با انتقاد از اجرایی نشدن قوانین مربوط به مدیریت پسماند، تصریح کرد: لازم است درخصوص مدیریت صحیح پسماند در حالی‌که زباله به عنوان طلای کثیف شناخته می‌شود قانونی عمل کرده و با تفکیک و بازیافت درست زباله ها از این راه درآمد و اشتغال زایی کنیم.
وی با ابراز تاسف  از عدم نظارت بر دفن زباله‌های برخی از روستاها و حاشیه شهرها، گفت:متاسفانه در بسیاری از روستاها و مناطق حاشیه نشین مدیریت زباله به یک معضل حل نشدنی تبدیل شده و در برخی از روستاها و مناطق حاشیه نشین زباله ها هرگز جمع آوری نمی شوند لذابه دلیل نبود سامانه دفع در روستاها و حاشیه شهرها، این خانواده ها، زباله های خود را در طبیعت رها و  صدمات و آسیب های جبران ناپذیری برای محیط زیست کشور به همراه می آورند.
صلاحی، ادامه داد: بنابراین سازمان‌های شهرداری و محیط زیست و دهیاری‌ها موظف هستند بر اساس معیارهای وزارت بهداشت، شرایط لازم را فراهم و  سلامت و بهداشت ساکنان را تامین کنند.
این نماینده مردم در مجلس نهم، بیان کرد: در کشور ژاپن به دلیل افزایش آگاهی‌های عمومی و فرهنگ سازی درباره حفظ محیط زیست، تولید زباله نظم خاصی گرفت و کاهش یافت آنها زباله های خانگی را دسته بندی و از هم تفکیک می کنند برای نمونه زباله های خام، شیشه ای، پلاستیکی و فلزی از هم جدا می شوند و از آنها برای تولید برق، آسفالت و بلوک های سیمانی استفاده می کنند.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس نهم،  با تاکید بر اصلاح رفتارهای فردی در خصوص کاهش زباله، بیان کرد: نمی توان در این رابطه  همه تقصیرها را به گردن محیط زیست و سازمان های متولی انداخت چون باید هر شخص به وظیفه خود در خصوص کاهش زباله عمل کند و بداند که توجه به محیط زیست و حفظ سلامتی انسان و موجودات کره زمین از اصول اساسی در بقای زندگی است.
عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، گفت: برای کاهش آسیب به محیط زیست، بهتر است فضاهای مشخصی برای دفن زباله به حاشیه شهرها و روستاها اختصاص داده شود.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:


موضوعات مرتبط: سیاسی ، ،
برچسب ها : ,,,,,


تاريخ : پنج شنبه 3 ارديبهشت 1394 | 3:58 | نویسنده : علی رضا جعفری |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.